regnig halloween

hello alla glada=) hoppas iaf nån är glad i de här tråkvädret. Igår skulle ja ju ut med malin å anne men de blev inte så för ja va alldeles för trött å va seg i huvet så de blev hemmakväll med chamo å cami. vi kolla på filmen djävulens advokat som faktiskt är ganska bra, även fast den är lite svår att fatta.
Jag somnade vid 2 tiden igår å försov mej imorse så ja va tvungen att fixa mej på 10 min å sen springa iväg till tunnelbanan. Så dagen började väl inte så bra.
Efter praktiken drog jag å cami till buttericks för att hitta nån utklädnad till mej till imorrn. För imorron har vi typ halloween fest på praktiken så jag ska va utklädd till katt=) kmr bli asbra tkr jag, i hope..
Tänkte gå å sola snart, e helt frussen pga av kalla regniga vädret. Så en kvart i solariet gör nog susen:P
A juste, ja försöker bli av me mitt sötsugberoende så jag har lovat mej själv att inte äta nåt onyttigt alls på 1 månad. de har nästan gått en vecka nu, så im on my way=)
besoos


headache

Nu är jag hemma. Har vart en jobbig dag på praktiken. Har haft ont i huvet hela dagen å känt mej allmänt seg. Så ja måste nog ta en alvedon lr nåt nu.
Ikväll ska jag nog med ut med Malin, Anne och nåra andra. Kommer bli kul att va lite mer social än jag varit dom senaste veckorna pga praktiken. Så ikväll ser ja fram emot. Måste ta min alvedon nu innan huvet typ sprängs.
besoos

kväll

Nu har jag,cami och Chamo precis kollat klart på desperate housewives, så bra program asså.
Ska väl försöka lägga mej ganska tidigt ikväll, ska upp ganska tidigt imorrn så...
Ne nu ska ja va social med dom.
besoos

feel sorry for you

Jag har kommit fram till en sak som är dåligt med Sverige. Det finns för lite att göra så folk försöker hitta på annat att sysselsätta sej med. Så ni som verkar ha såå tråkigt liv å verkligen måste skriva grejer till mej som jag inte bryr mej ETT SKIT om, för er egen skull, skaffa nåt att sysselsätta er med. För ni slösar bort  tid på totalt bullshit, som verkligen ingen orkar bry sej om, iaf inte jag. Så jag hoppas ni får ett lite roligare liv. "Av hat föds hat, å från kärlek föds kärlek. "

today

ääntligen funkar internet igen. Fattar inte va som va felet, men nu funkar de iaf igen.
Idag har ja vart på praktiken. Åh ja kände verkligen att den här dagen skulle bli kaos. Ja va helt klantig hela dagen. Tappa ut heeela besticklådan så ja fick putsa alla bestick igen plus att ja gjorde illa min tumme. haha så min dag har väl vart sådär, men ja har iaf vart glad=)
Jag har nu börjat med en diet, som ja tror ja kmr lyckas hålla. Vill gå ner nåra kilon så har bestämt mej för att hålla dieten i en månad iaf. ehm hade inte så mkt att skriva.
besoos

helgen

Blir lite snabbgenomgång av min helg.
nu är ja äntligen tillbaka här. Mitt internet har helt krånglat upp sej så nu är ja hos cami å kollar lite grejjer på datan.
i fredags drog ja å cami iaf till R och festa. De va kul men ja kom inte hem förrän 6 på morronen då ja va riktigt trött åxå.
Igår vakna jag vid 3 tiden å började sen fixa mej för att följa med syrran å vår polare till dansbandskampen haha. De börjar typ bli tradition att vi drar till ínspelningen varje lördag. Där stod vi iaf å mingla å dansa med t.ex. peter magnusson från hejbaberiba å lite andra komiker så ja hade en riktigt trevligt kväll.
Idag vakna ja också sent. Ja å cami gick ut på en promenad som var välbehövlig. Sen gick ja å sola, som vanligt va jätteskönt. Nu ska ja va likte socci me cami.
besoos

i dont wanna be fat!

Jag låg och kolla på programmet generation fett på kanal 3. De i programmet var verkligen feta och ja kände att usch jag vill aldrig se ut sådär. Så jag letade fram min träningsdvd och satte igång den och tränade i 30 min. Nu känns det jätteskönt att man liksom gjort av med överenergi. Så jag kommer nog sova gott inatt. ska nog ut å möta Sara och Niklas snart igen, mötte dom för 1 timme sen typ, så dags att gå ut igen å snacka lite skit=)
besoos

Sötaste lilla Nova!

                                 

tired

Gud va ja va trött när jag kom hem från skolan. Ja har svoit typ 3-4 tima´mar ikväll, så skönt! Sen åt jag lite quornfärssås med spaghetti som mamma lagat. nu Sitter jag å kollar på efterlyst å äter glass. Jag måste bara säga att räkna hur många svenskar med svensk bakgrund som egentligen är med där, typ 1 % haha:P not good !
Nu har ja fått atg på lite bilder på min brorsas lilla dotter, såå söt. Så stolta faster lägger in lite bilder=)
besoos

dont like school

Sitter i skolan nu och har dryckeslektion. Usch va ja märker att ja inte alls trivs i skolan, vet inte varför. Men tycker verkligen inte om skolan. Och de e ju faktiskt synd för det påverkar mina betyg. Jag måste kämpa mer för att ens göra min läxor. Soo ja ska försöka komma på orsaken till att jag inte gillar skolan. För såhär kan de inte fortsätta,ja känner verkligen neej ja vill inte till skolan, å när skoldagen är slut så finns de ingen gladare än mej:P have to go now, ut på "frisk luft" paus
besoos

praktiken

Kom hem för typ 10 min sen. Har vart på praktiken idag med, även fast ja varit ganska trött. Vaknade imorse 15 min innan jag skulle åka hemifrån. Så jag fick verkligen slänga på mej kläder, fick sminka mej assnabbt å sen kuta till tunnelbanan. Dagen kunde alltså ha börjat bättre. Men hade iaf en kul dag på praktiken, trivs verkligen där.
Imorgon blir de tillbaka till skolan. Ska va i skolan varje onsdag, så de e helt ok, att man inte behöver plågas lika mkt där:P
nu ska ja städa lite å försöka göra nån läxa, om ja orkar, sen ska ja fan sova tidigt, iaf försöka. För ja e verkligen trött nu, men kan ju inte lägga mej kl 6 på kvällen liksom:P
besoos

heat heat

Nu har ja vart å solat, de va såå skönt. Och som vanligt så somna jag till, älskar verkligen värmen. Nu ska ja försöka göra nån läxa, kanske ta ett bad sen åxå=)
besoos

oh happy day

Idag är jag gladare än ja vart på länge. Har inte vart sur/arg/ledsen/irriterad en enda sekund idag, såå jävla skönt!
Började ju på praktiken idag som ja trivs jättebra på. Sköna människor som jobbar där, kände mej verkligen välkommen dit. Åh gissa vem som kom in dit idag, Paulo Roberto. Han fråga om de va ok att han kom in i träningskläder, vi ba javisst javisst, vem säger nej till han liksom:P
Vi satt alla tysta å skulle ha mat-rast, så frågade han: varför är ni alla så tysta, beror de kanske på att ja är gammal proffsboxare så ni inte vågar prata haha. Han va iaf jättetrevlig, så lets hope he comes back:P
Nu tänkte jag göra lite läxor, å sen gå å sola. De va ett tag sen jag gjorde det, så de ska bli skönt att lägga sej i värmen en stund.
besoos

the wekeend

Nu har ja varit å köpt min vinterjacka som ja föll för så fort jag såg den. Den är såå fin=)
I fredags drog jag å cami å festa med R å nåra andra. Men jag var trött redan när vi åkte dit så vid 12 tiden åkte vi hem igen. Skönt att komma hem.
Igår promenerade jag och Cami till söder där jag då fick syn på jackan som ja köpte idag. Sen gick vi vidare in mot stan där ja kollade upp vart min praktikplats ligger. Sen åkte vi hemåt och jag lagade tacos till mej å syrran. Vid 7 tiden åkte jag syrran och vår polare till strängnäs där de skulle spela in ett tvprogramm, dansbandskampen. Sån musik är inte alls min stil men va faktiskt väldigt kul att vara där å se hur dom spelade in å så. Vi åkte hemåt vid 1 tiden å kom väl hem runt 2. Ja käkade lite nudlar å gick sen å la mej. Vaknade vid 12-halv 1 tiden å drog sen in till söder som sagt.Nu ska ja försöka hitta nån som vill gå på promenad me mej, annars får ja gå ensam å de e ju inte så kul.
besoos

...

ska promenera iväg till söder å köpa en vinterjacka, skriver mer sen, besoos

happy!!

Wiihooo, ja har lyckats hålla mej borta från fler IG:n. Fick G i religionen och VG i psykologin, kursen avslutad! Jag är nöjd! Jämför man med betygen jag har nu med för ett år sedan så har jag verkligen bättrat mej. Så ja förtjänar en eloge:P
Nu är ja lite obeslutsam om va ja ska göra ikväll. Som jag sa så ska jag antingen med syrran ut, eller på fest med Thilda. Och nu ett alternativ till, ut med Malin, Alexandra och nåra andra på krogen. Usch ja vet inte alls va ja ska ta vägen ikväll. Men än är klockan inte mkt så ja hinner nog bestämma mej:) nu är ja hungrig, som vanligt, och ska nog ta en fibermacka med ost å gurka=)muums.
besoos

Friday and i feel fine

Idag har jag varit duktig i skolan. Först lämnade jag in massa engelska läxor, sen hade jag föreläsning på svenskan som gick helt ok förutom att ja va ganska så nervös. Sen hade jag prov på religion som jag tror jag kommer får godkänt i. Och snart ska ja ha psykologi då vi ska ha prov, på nåt:P, å så ska ja lämna in en uppgift där åxå. Så jua känner mej faktiskt duktig idag=)
Ikväll drar jag antingen iväg med syrran på lite festligheter=) lr så drar jag på fest med mathilda, får se hur de blir.
Just nu vill ja egentligen bara hem å sova för de blev bara 4 timmar sömn inatt, så lite måste ja vila innan ja drar ut å gör stan osäker:P
besoos

pluggis

Nu har ja vart såå duktig, tycker jag iaf, att jag har gjort några läxor:) Fick lite hjälp av min syrra, lr rättare sagt hon peppa mej att faktiskt sätta igång med nån läxa. Så ja e lite stolt över mej själv nu att ja gjort lite läxor, för ja gör verkligen  ALDRIG läxor.
Så nu ska ja ut å ta lite "frisk" luft, å sen sova
besoos

school

Kom precis hem från skolan. Hade ingen lust att servera idag så stod i baren igen, skönt. Hade inte så mkt gäster så ja slappade mest. När vi hade slutat å bytt om å skulle gå hemåt så hade nån tönt bundit fast dörrarna i varann med nåt rep så vi fick slingra oss ut, kul kul!
Nu e syster här så ska nog snacka lite me henne, va typ en vecka sen ja träffa henne.
På måndag börjar jag praoa, å ja e fan nervös asså. Jag hoppas jag kommer trivas med de som jobbar där och så. Ska ändå praoa där i 2 månader, så måste se till att komma bra överens med dom andra:)
Nu ska ja försöka göra lite läxor, som är såå tråkigt! Och till dom som inte har nåt liv, GET ONE! tkr synd om er!
besoos

=)

nu är ja hemma å har precis ätit lite mat, mumsigt. Fick stå i baren idag på serveringen. De va faktiskt riktigt kul att stå där. Fixa cappucinos å vin å sånt:) Har inte gjort annat än att va i skolan idag, så har inte så mkt att skriva.
Jo att ni som har åsikter å skriver de i min blogg, e ni så fega att ni måste skriva anonymt, så omoget. Till er andra, som inte hakar upp er på folk, ha en trevlig kväll, för de ska jag ha:)
besoos

skit

Ska snart åka iväg till skolan. Kmr va där till 10 tiden ikväll antar jag. Usch va ja hatar onsdagar å torsdagar då man slutar sent. fuck school

helt crazy=P

                  



                                  

=)

Hooome sweet home säger ja bara. Har vart i skolan i TIO timmar idag, heeelt sjukt. Men hade de för en gångs skull ganska kul i skolan. Vi fick göra lite dekorationer å måla å sånt. Va aslänge sen man gjorde de liksom, bara när man hade bild i högstadiet typ:P Iaf så e ja aaashungrig för har inte ätit sen halv 11 idag, då vi fick lunch. Sen har jag inte fått nån mer mat:(:P
Nu har ja äntligen fått bilderna från kryssningen som ja,malin å cami drog på. Så lägger in om ja hittar nån bra:)
ne nu kurrar magen för fullt, besoos

monday

Kom hem för en stund sen. Slutade ganska tidigt idag. Sen efter skolan drog jag,susanna åsanna(från min projektgrupp) till nån park i fridhemsplan för att fota lite till vårt projekt. Jag köpte en stor kaffe på pressbyrån å efter att ha durckit upp den så babbla ja som aldrig förr:P värsta koffeinkicken typ:P
Snart tror ja ja ska träffa cami en stund, gå på promenad lr nåt sånt. men först ska ja läsa min veckotidning ja köpt, tkr faktiskt de e kul å läsa, man får lite tips om smågrejer:)
ne nu e ja hungrig, as always, ska ta nån macka.
have a nice day, besitoos

Pretty Woman

ååh vad jag tycker filmen Pretty woman är bra. Handligen i filmen är för bra för att va sann. Hur ofta händer de liksom att de ens finns sånna där snälla killar som snygga Richard Gere:P Även fast han e lite äldre, lr va man ska säga, så ser han faktiskt bra ut. Kollade precis klart på filmen, som gick på kanal 5. Dom som inte har sett, mååste verkligen se den!!
back to moviewatching! besoos

©

clothes

                  

back to the blog:p

Nu är jag tillbaka till bloggen igen =)
Igår drog jag och en gammal vän, KN, ut på söder å satte oss på en bra å snackade i typ 2 timmar å chillade, men tyckte tiden gick skitfort, kändes som om vi bara satt där i typ 30 min. Iaf så drog vi till henne när baren stängde å åt lite nattmacka å börjhade kolla på nån film som vi bara hann se typ 20 min innan vi somnade:P
På morronen vakna jag av att det va jättesoligt ute, vid 10 tiden. Då gick vi upp och åt frukost och fixade oss för att gå ut på stan å promenera. Vi gick bort till Hornstull och satte oss och fika i höstvärmen, mysigt!
Sen tog vi tunnelbanan till söder och gick in på Gina tricot där jag köpte ett per byxor, chinos, och en klänning. Och på köpet fick ja ett svart linne:)
Sen blev vi hungriga och gick å fikade igen i medis. De blev kycklingtoast för oss, som verkligen va aasgod. Så den måste ja testa igen:)
sen gick vi å köpte lite godis för att ha nåt mumsigt till filmen vi kollade på, Mamma mia. Den va faktiskt bra, även fast de sjöng väldigt mkt. Men de e ju en musikalfilm så de förstår jag.
Efter filmen så åkte ja hemåt å mötte Cami. Jag visade mina nya klädinköp som hon tyckte va fina:) hon gick för en stund sen å nu äter ja nyttigt bröd med ägg å tomater, muums. Ska nog sätta på en av alla skräckfilmer som jag laddat ner. Så filmmys e vad som händer denna kväll för mej:) besoos

Vad tänker dom med?

Idag vaknade ja för typ 1 timme sen, vid 2. Gick ut å mötte Cami,Sara & Niklas en stund å snackade om hur vissa filmer verkligen är skitdåliga. Jag började kolla på en film igår, Ghost Lake, o den va verkligen asdålig så ja kollade bara typ 10 min sen radera ja filmen. Fattar inte ens hur man kan få göra sånna dåliga filmer, va tänker dom med?
Iaf så håller ja på å laddar ner fler filmer, från Stephen King, som jag tycker har gjort många bra filmer. Så ja får vänta lite tills dom laddat ner så ska ja ha en liten filmstund för mej själv:P
Jag hoppas de händer nåt kul idag, vill ut å röja:P Men än är klockan inte mkt, så nåt dyker det nog upp.
A juste, jag tror jag börjar bli sjuk för 3 dar i rad nu så har ja vaknat upp till helt uppsvullna läppar. De ser ut som om ja sprutat in massa botox typ haha. Ser nästan ut som Linda Rosing nu:P hoppas svullnaden lägegr sej snart, såhär kan ja inte se ut:P
besoos

lugn kväll hemma=)

Det blev en hemmakväll, som jag trodde. Jag å Cami gick ner till videobutiken och köpte lite godis. Sen satte vi oss framför tv:n å kollade på singing bee. Tycker faktiskt det är ganska kul att kolla på folk som verkligen tror att de kan sjunga men egentligen sjunger som en kratta. Iaf så kollade vi klart på det. Sen kom min syrra in i rummet och vi kollade på jäääättegamla bilder och videos på oss. Vi asgarvade för hur vi såg ut å betedde oss:p
Sen så la jag och cami oss och kollade på sex and the city filmen som var skitbra, men långdragen. Cami gick hem för typ 20 min sen å jag har precis borstat tänderna och fixat mej för att sova. Ska bara städa upp lite här i mitt rum innan ja lägger mej så man slipper vakna upp till ett stökigt rum. Det var faktiskt as skönt att bara va hemma och ta det lugnt för en gångs skull. Det brukar alltid bli så att jag drar ut nånstans på fredagar, men ikväll blev det en luugn hemmakväll. Så imorrn blire säkert fullt drag, i hope:P
sleep tight, besitoos

me n panties:P



 

=)

Nu har ja precis kommit hem från stan. Jag köpte 3 par trosor för 129, så där gjorde ja ett kap tkr jag:) sen åt jag å cami på Donken, va så himla hungriga=)
Jag har fortfarande inte kommit på va ja ska göra idag. Hade tänkt dra till R men får inte tag på han för hans mobil har blivit snodd. Så ja, ja får se va som händer. Blir antagligen hemmakväll med Cami om vi inte hittar nåt annat kul att göra.
lägger in bilder på mina nya underkläder:P
besitoos

to da town

vakna för typ 30 min sen. Somnade till slut vid halv 7 imorse efter att vart vaken hela natten. Fattar inte varför ja inte kan sova. Men men. Ska snart iväg till stan med cami å köpa lite nya kläder. och ett måste är nya underkläder. Nya bh:ar behöver ja inte köpa på ett tag, men ska köpa upp massa nya panties å så bara slänga bort alla som ja tröttnat på. Åh ja ser fram emot när ja kmr hem igen å lägger i mina nya inköp i lådorna =D
ne nu måste ja klä på mej, besoos

sleepless

är fortf uppe, fast ja borde lagt mej å sovit redan:P men inte så lätt å sova när man bara vart vaken i 11 timmar. Ska väl ut å ta lite "frisk" luft snart, så kan ja nog sova:P
Imorrn har ja prov på islam å massa inlämningar som ja ligger sjuuukt effter i. Så får se hur dagen imorrn blir. Ja å cami har iaf snackat om att dra in till stan å kolla lite. Jag tänkte köpa lite mer grejer på gina tricot, om de finns nåt i rätt storlek.Allt brukar ju alltid va utsålt. förutom i storlekarna large å Xlarge:S
ne nu ska ja ut en stund, sen lägga mej o sova:)
buenas noches:)


today

Kom precis innanför dörren. Slutade vid kvart i 10 ikväll å mötte Cami i centrum när ja gick av tunnelbanan. Vi stod å snacka en lång stund så nu är ja helt förfrusen. Ska väl ta å lägga mej snart, för ska upp vid halv 7 imorrn.
Har inga planer inför imorrn, men nåt kul hittar ja väl på. Skulle va nice å dra på bio, va typ 1 år sen ja gick på bio, så får se om ja får me mej nån som vill slösa lite penga på popcorn å läsk:P
besoos

me today


home

kom hem från skolan vid halv 11. Har suttit vid datan å fixat lite. Nu har ja precis lagat en kycklinghamburgare som ja tuggar i mig, muums. lägger in en bild på mej idag, sliten efter skolan:P
besoos

sunny

Nu har ja solat klart, å de va såå skönt. Ja ville bara ligga kvar å sova. ska snart sova, blev verkligen seg av att sola.
besitos

:::

Vid 18 tiden började jag promenera till skärmarbrink för att möta Don. vi drog in till stan ett tag, å köpte lite på systemet. ja köpte bara 2 cider, å don 3 öl Snart ska vi dra å sola, beronde som ja e:)

no school

Idag blev de ingen skola för mej. Jag somnade inte inatt förrän ja egentligen skulle gå upp till skolan. hade dessutom huvudvärk så skola blev de inte för mej idag. Ja ska försöka pallra mej iväg till stan för att göra nåra uppgifter på ett museeum som skolan gett mej. usch, not fun. Vrf ska man alltid behöve gå på museeum me skolan??
jaja, nu ska ja ta å äta "frukost", är ganska så hungrig.
besoos

clothes

 



nöjda jag:)

Nu har ja precis kommit hem. Jag å Cami sprang runt på stan till halv 7 tiden. Jag hittade ett linne/klänning på Gina tricot å 2 bh:ar på lindex. Så ja är nöjd med mina inköpt:) sen satte vi oss på vårt stammiskafe kapris i tc en stund å snacka lite skit:)
Sen vare dags att åka hem. Så ja hängde med cami hem å vi käkade kycklingfile med pommes å bearnesessås, muums. och jag som då blivit beroende av solarium gick å solade i en kvart å jag somnade som vanligt. Sååå sköönt:D
Nu ska ja prova mina nyinköpta kläder å kan lägga in bilder på de åxå. För så glad e ja för ja hittade hehe.
Juste, ja skulle få bilder från kryssningen men de visade sej att min polares kamera har blivit stulen så bilderna kan vi inte få tag i. Men som tur är så tog vi lite kort med Camis kamera,så får be hennes skicka dom till mej=)
besoos

"catwoman"

 me today:)

monday

Kom hem för ett tag sen. Är ganska så trött,å vill helst lägga mej å vila.Men jag å cami ska in till stan å shoppa lite. Idag hade ja prov på kristendomen å ja tror ja kmr få vg faktiskt :)
hade inte så mkt mer att säga nu
besoos

chillination

idag blev de en totalt chilldag. Ja å cami gjorde kycklinghamburgare som alltid är lika gott:P
Sen kolla vi på singing bee repris. Där min polare va me å vann 20 000! grattis angie:)
Nu har ja precis varit o solat. Ja har typ blivit beroende av de, de e så skönt å bara ligga där:P
nu ska ja städa upp mitt rum, som ja alltid säger att ja ska göra men aldrig gör:P men faktiskt, ja rensade ut min garderob å byrå å la alla kläder snyggt, så lite duktig har ja varit. Nu ska ja ta en kopp te å sen fortsätter städandet.
besoos


regnväder

Vaknade för typ 45 min sen. Känner mej helt seg, lite halvt sjuk. Ja å cami tänkte gå ut på promenad idag, men verkar inte bli nån med de här skitvädret. Vi drar väl inte till söder lr nåt å fikar istället. Så man iaf hittar på nåt på en sån här deppsöndag. Jag måste städa städa städa för de ser som vanligt ut som ett bombnedslag här.
besoos

hemmakväll med min älskade syster:P

Ikväll blev de en lugn hemmakväll. Jag,mamma,cami o syrran åt quornfärssås med spaghetti som jag lagat, alla tyckte den va jättegod, såklart ;)
Mamma drog in till stan å cami hem till sej, så ja å syrran hyrde en film, The Eye. Den va rätt så bra. Till filmen åt vi godis o creme cheesechips me tzatsiki, aasgott:P Nu mötte ja precis cami en stund, snacka lite om va vi ska göra imorrn å så.
Ska städa upp lite i mitt rum, packa upp väskan ja hade med mej till kryssningen, å sen soova. gud va skönt de ska bli. buenas noches, besoos

cruise

Home sweet home. Nu har ja precis kommit hem från kryssningen. Jag å cami tänkte laga nån mat tillsammans, blir nog quornfärssås me spaghetti:)
Iaf så börja ja å malin dricka ganska tidigt å snabbt, så de tog inte lång tid förrän vi va på gång:P När karaoken satte igång så gick vi alla tre upp å sjöng jag ljuger så bra haha. Ja kan knappt den låtenså ja garva mig igenom halva:)
Iaf så fick vi höra sköna låtar,reggaeton, typ sigue bailando, scandalous,burn it up m.m.
A juste, jag fick ingen mat¨igår på båten. För de har typ inget jag tkr om lr kan äta, så ja brukar å beställa en pommes frites tallrik. Men icke sa nicke de fick ja inte den här gången. Så ja festa på tom mage som inte va så bra:P
Vid halv 2 vare sängdags för mej. Ja tänkte bara ta en powernap på 30 min lr nåt men vakna inte förrän nästa dag. Så ja sov igenom halva kryssningen:P malin hade kommit å lagt sej en halvtimme efter mej. Åcami hade vart kvar uppe på diskot till halv 4 me vår polare. Idag har ja mått skitdåligt å kunde knappt få i mej mat, åt lite bakpotatis iaf. Så nu e ja ashungrig. Får se om de blir chill ikväll eller om man ska iväg nånstans. Lägger in bilder från kryssningen så fort kamerabatteriet laddat klart:)
besoos

friday

Nu har ja rast i skolan å tänkte söka lite praktikplatser när ja ändå har tid över. Idag är sista dagen på vår italienska vinkurs. Fick smaka lite dessertviner, som smakade mumsigt:)
När skolan är slut för denna vecka så måste ja hem snabbt å packa en väska me massa kläder för ja,cami å malin ska på KRYSSNING!! ska bli skitkul, vi kommer parta loss som aldrig förr haha. Ne men vi e astaggade, så de kmr verkligen bli en rolig kryssning tror jag. soo kmr inte skriva förrän imorrn när ja kommit hem från båten, i think. ha en lika kul fredagkväll som ja ska ha:P
besoos

...

Nu är ja hos heidi. Ja å cami promenerade bort hit, som tog ca 45 min. Cami drog för en timme sen så nu sitter ja å heidi å chillar vid datan å tv:n:) ska snart hemåt
besoos

thursday

Idag blev de ingen skola för mej. Känner mej seg i huvet å har lite ont i halsen. Så ska nog föröska plugga klart lite grejer nu när ja har tid. Måste höra av mej till en tjej i min klass, för vi måste åka till naturhistoriska museet å göra nåra uppgifter typ:S
sen måste ja försöka få tag på heidi som går under jorden ibland.
nu ska ja städa lite här hemma å sen plugga.(kanske gå å sola lite åxå:D)
besoos

bullbagarn

 Dom är godare än va dom ser ut:P

today

Blir ett kort inlägg. va i skolan idag, hade vinprovning, va ganska trevligt:) sen mötte ja cami å vi bestämde oss för att baka bullar hehe:P så vi gick å köpte ingredienser å började baka. De blev typ 50 bullar som e asgoda:P
sen kom chamo hit å vi chilla å kolla på tv. nu har de precis dragit å ja e astrött å seg så ja ska sova nu.besoos

RSS 2.0