tjo

Kom hem för ett tag sen. Ska iväg till skanstull me cami en stund, kolla lite på kläder å så, käka på donken,:)
besoos

school

Nu sitter man i skolan igen å ruttnar som vanligt. Har projektdatalektion som är så tråkigt som de låter.
igår mötte jag iaf sara en stund, drack en kopp kaffe å snacka lite:)
Senare, vid 21-tiden mötte jag heidi vid grillen som skulle köpa en hamburgare. Efter de drog vi och sola på solariet. Det var verkligen as skönt. Jag ville fortsätta sola i typ en timme till:P höll verkligen på att somna i den falska värmen:P
Efter solandet gick vi hem till mej och chilla. Spela lite kort å backgammon till typ 2 på natten:P då drog hon hemåt å jag gick å la mej. Hann bara sova i typ 4 timmar inatt, fast de kändes som om ja bara sovit i 5 min när alarmet ringde.
Idag kmr de typ 80 italienare till skolan å ska käka här. Undra hur de ska gå när de knappt kan nån engelska:P
uusch va ja får ångest av att va i skolan, finns de nåt tråkigare ?
have to go now, besoos

monday

Idag har man då vart i skolan, som vanligt. Kom lite försent, närmare typ 2 timmar:P iaf så gick ja till banken efter skolan för ja har lyckats glömma bort min pinkod, så fixade en ny pinkod:P
ja e typ seg å trött å hungrig, men vet inte va ja ska göra. om ja ska sova lite, lr äta, lr aa ja vet inte:P
tror ja ska käka nåt, åt inte så mkt i skolan, laxpudding usch.
besoos

en ängels ögon:P

 pleaaasee (A) haha

Jess y Thilda


me

 ibland får man va fjortis:P

.

 Jag dyker i den tomma poolen haha

.

 jag

.

cami

promenation

Idag har jag å cami promenerat i 2 timmar och som vanligt så tog vi massa kort :) så dom lägger jag upp här.
när vi kom hem så lagade vi kycklingsallad med vitlöksbröd, as gott! nu ska ja snart ner till solariet å sola lite, så skönt å bara ligag där i värmen:) lägger upp en bild på mej från igår åxå, innan man hade fått i sig några drinkar :P


.

 me yesterday

lördag

Igår drog jag på middag hos mathilda eftersom hon fyllde år. Vi fick kycklingfile m. klyftpotatis å bearnesesås, muums.
plus så fick vi ju champagne å mousserande vin, smaskigt. Så vid halv 11 tog vi taxi in till stan, närmare bestämt till Toxic. Vi var tydligen uppskrivna på gästlistan så inträde slapp vi betala:P
vi hade fått ett bord bokat för oss åxå, å vi va typ 15 pers, så de va ju bra. Drickan där va inte den billigaste kan ja säga. Mathilda köpte en bacardibreezer för 69 kr!!! asdyrt tkr jag. Men vi dansa å festa så gott vi kunde:P
Jag som va tråkmåns åkte hem vid 12 tiden igår. Va inte alls taggad på att fortsätta festa å så. Så ja tog tuben hem å mötte cami vid spärrarna. Vi drog upp till mej å chilla å snacka tills hon skulle dra till chamo. Sen sov jag å drömde massa massa jobbiga drömmar. Ni vet sånna där drömmar som man verkligen vill att de ska vara sanna, men så vaknar man å inser att de inte alls e så som man drömt. blää för drömmar.
Idag tänkte jag ta en promenad, kanske ska träffa heidi så kan ju promenera bort till henne.
nu ska ja ta nåt att äta, magen kurrar:)
besoos

fjortishak

Igår skulle ja som sagt ut med heidi å hennes polare. Men sen blev de tjaffs lr nåt mellan dom så de blev bara ja å heidi som drog ut. Vi tänkte att vi skulle kolla va viperroom hade att erbjuda, så vi gick dit. Kan säga att de va första å sista gången ja går dit. de va fjortisar vart man än kollade. Plus att dj:n kunde inte spela ¨nå bra så musiken stanna upp lite då å då. haha. men vi va kvar där till typ halv 2 sen drog vi oss hemåt.  Fick vänta i typ 20 min i gullmars så vi köpte lite nattmat. Heidi en korv m bröd å ja tog en pommes. mums:)
idag fyller mathilda år å ska ha middag ikväll hemme hos henne å sen utgång. Får se om ja pallar. e ganska sliten idag även fast ja knappt drack lr dansa igår:p Men hon fyller ju år så ja får ta mej i kragen å fälja med å fira henne.
nu ska ja skriva en lista på va som behövs till lägenheten och vad vi redan har. så man har planerat lite:)
besoos

friday

sitter hemma med cami nu, å förfestar lite:) snart ska ja möta heidi å hennes polare å dra ut på stan. känner mig inte så taggad till de, men va finns de annars att göra en fredagkväll?? jaja, nu ska ja va social, besoos

.

ska in till stan me cami snart, besos


fuck school!

Har precis ätit kvälssmacka å druckit te. va döhungrig som vanligt efter skolan för maten suger balle rent ut sagt.
har haft en helt ok dag i skolan idag, lika tråkig som vanligt. imorrn ska ja upp tidigt, rättare sagt halv 7. har typ 2 prov å massa grejer att läman in, orka!
ne nu ska ja försöka plugga in lite till proven imorrn, även fast mitt huve inte pallar tänka nåt.
besoos

:)

va lite uttråkad så nu fick ni se mina söööta älsklingar:P

Nisse

 Min katt, den sötaste av alla:P

Lukas

 Han e inte tjock, bara kraftig benstomme:P

Lakrits

 syrrans söta katt:)

Tjejen

 Har faktiskt inte gjort så hennes ögon ser jätteklara ut, thats just the way she are:)

"älskade" skola

Kom precis hem från skolan. som vanligt skulle läraren hålla kvar oss längre, blir fan irriterad. Nu är ja aaashungrig för ja fick skitäcklig mat som middag i skolan. så de blir till at laga nåt nu.
Imorrn ere samma visa igen, va i skolan till typ 10 på kvällen. usch usch usch. Min klass e inte den roligaste heller,men de e väl bara att lida igenom de sista året.
jag verkligen räknar ner dagarna tills ja flyttar, ja lääängtar!!:D
jaja nu ska ja käka, besoos

tuesday

fick sluta 40 min tidigare från datalektionen idag, fett skönt.
när jag kom hem mötte jag camilla å gick på promenad, till blåsut å tillbaka.
på väg hemåt mötte vi heidi å gick ner till källarförrådet å kolla efter lite möbler å sånt som vi ska ta med oss till lägenheten. så nu har vi allt vi behöver to da apartment:)
sen gick ja å heidi upp till mej å fika, drack te å snacka lite skit, mysigt!
vi kollade lite på nätet efter jobb, fanns faktiskt mkt jobb ja skulle kunna tänka mej att ta. men inte just nu, har för mkt plugg.
imorrn börjar ja sent, kl 15:20, så de blir en lång skönhetsömn för mej inatt:)
OCH, jag har faktiskt pluggat, wohoo va ja e duktig:p jävla tråkiga engelska läxor som ja pluggade mej igenom. måste plugga mer imorrn, har mkt att lämna in plus att ja har 2 prov på fredag, uuusch va skolan e skit.
jaja, nu ska ja städa upp mitt rum ordentligt, ligger kläder överallt, som vanligt. so thats what i gotta do now.
besooos

tidsfördrivande onödigt inlägg:P

Som ni kanske har märkt så är min blogg mkt snyggare nu:) fick hjälp av en god vän att fixa sidan, så jag tackar å bugar:)
Igår va ja totalt seg i huvet hela kvällen, kunde inte tänka klart. somnade inte förrän typ 5 å ja skulle upp vid halv 7. Men ja hade varken ork lr lust, plus att ja börjar bli sjuk , att gå till skolan. Men jag kom iaf till skolan vid 14 tiden för att va med på projektmöte som ja har varje tisdag. Börjar faktiskt tycka att de e lite kul med projektet vi håller på med.
Nu sitter ja på den här datalektionen igen som är såå onödig. Vi ska va här en gång till efter denna, men vi får inga nya uppgifter. Så de blir till att glida runt på nätet som de andra gångerna.
När ja kommer hem ikväll måste ja verkligen plugga. Nu ere mkt som ligger på hög som väntar på att göras klart. Så ja måste ta mej i kragen:p
nu ska ja skriva lite protokoll å sånt skit till skolan, måste göras för att få ett bra betyg. jag blir förvänad av mej själv att ja faktiskt bryr mej lite om betygen för en gångs skull. Har väl mognat till lite antar jag.
ne nu pallar ja inte skriva mer här för stunden.
besoos

latmask

inatt, natten till idag måndag sov jag inte en enda sekund. Så ja har vart helt slow motion hela dagen. Fick tillbaka mitt prov på judendomen som ja fick godkänt på, wohoo:P
när ja kom hem iaf så sov ja typ 4 timmar, å hade flera missade å mottagna samtal på min mobil när ja vakna. Ja måste ha sovit djupt för kommer inte ens ihåg att jag svarat i telefonen:P
iaf så hade mamma gjort kycklinghamburgare, som ja vart sugen på under dagen, kan hon läsa mina tankar?:S:P
de va mumsigt. sen mötte ja cami å chilalde å snackade lite. pratade om att dra på kryssning snart, va ett tag sen faktiskt.
aja nu ska ja nog lägga mej o sova igen, blir att va i skolan i NIO timmar imorrn, helt sjukt länge
besoos
juste, ja måste bara säga att nigga, artisten, e sååå skön haha:P
http://www.youtube.com/watch?v=jzZbRlLvPuo

<3

 På denna bild: min syster 5 år, jag nyfödd:)

<3<3<3

En som verkligen älskar dej, sviker dej aldrig. Den enda ja kan komma på som ALDRIG svikit mig är min syster. Hon har alltid alltid funnits där för mej, i glada stunder, i hemska stunder. love you sis

<3

cami

<3

jag

<3

cami

tired n bored

hej hopp!
vaknade för en stund, känner mej helt död. orkar knappt tänka haha:P
Kom hem vid 5 tiden igår, satt å åkte nattbuss i EN TIMME! fett länge. jaja, idag ska ja nog bara ta de lugnt. kanske ta en promenad me cami, lr gå ner till solariet å sola lite, skönt!
häromdan när ja å cami va ute å promenerade så hade vi så tråkigt å kände att vi ville va barn igen:P så vi klättra runt lite på en lekplats. så mogna är vi haha:P så här kmr lite bilder på de:)
besoos

''''

Usch va ja har vart dålig på att uppdatera nu de senaste dagarna. Igår gick jag inte till skolan för jag hade ont i halsen å huvet, plus att ja knappt sovit nåt den natten. Vaknade vid 14 tiden å bestämde me cami att mötas i stan. Ja köpte en as snygg bh å, en svart body å ny piercing stav å kula. nöjd me mina inköp:)
sen bestämde jag mer R att vi skulle mötas i stan, för att sen möta upp några andra som vi skulle va med. Men ja ville hem å byta kläder, ja hade bara slappkläder på mej. Så ja åkte snabbt hem å sen in till stan igen.
Vi mötte nåra andra på söder å chilla där i nån halvtimme. Sen drog vi till märsta där R's kusse skulle spela på nån bar. Jag trodde de skulle va chill musik men de va typ hårdrock så där ville ja å de flesta inte va. Så jag, "Simpel" å nån annan människa hoppade på tåget tillbaka mot stan runt 12 tiden. Å redan då va ja trött, berodde väl på att ja faktiskt håller på att bli sjuk. ´När vi åkt halva vägen till stan så ringer dom andra å undrar va vi e haha, även fast vi sa att vi skulle dra in mot stan. Så de hoppar på nästa tåg mot stan å ber oss vänta i H-vik. Ja å simpel pallade inte, så vi fortsatte på tåget. men den andra människan hoppade iaf av. När ja kom till tc så fick ja vänta 5 min tills mitt tåg kom, så de va ju skönt.
Nu ska ja dra till Chamo, där cami åxå e. Länge sen jag såg han, så vi 3 ska käka middag, kyckling med ris haha.
jaja nu måsate ja fixa mej, besooos

school

kom hem från skolan vid 22:40. seeent som fan tkr jag. iaf så har min dag inte vart den roligaste precis. Hate school!
iaf så har ja precis käkat kycklingsallad å är skitsugen på godis nu, är typ beroende av de:P
ska plugag lite, har grejer att llämna in tills imorrn. orkar inte skriva så mkt mer nu, men lovar de kmr bättre uppdatering till helgen:)
besoos

...

kom hem från skolan för ett tag sen, är seg å hungrig. skriver mer imorrn:) buenas noches:)
besos

jävla idiot

Ni måste kolla in andreastockholm.blogg.se
Hon har fått skruvmejsel i huvet å blött ner hela hemmet å trappen. Hennes kille är anklagad, men ´hon försvarar han. Fan ja blir så jävla arg på sånt här. Hon måste våga säga va som hänt, att snubben e en jävla skit, som misshandlar henne!
finns så många sånna idioter här i världen som måste straffas, annars fortsätter de misshandla nästa tjej de skaffar.
va tvungen att skriva de här., blir så arg

ps.Ni får gärna kommentera i min blogg:), men skitkommentarer raderas direkt!

trapped in school

Nu sitter jag på denna låånga datalektion som håller på ända tills 17:20. Fattar inte varför vi ska va här så länge. de enda vi gjorde förra gången var att ta fram en bild från typ google å skriva vad man kände när man kollade på bilden. Fett jävla onödigt enligt mej. Sen när man va klar med det så var man tvungen att ändå vara kvar på lektionen i typ 1 timme till. Då satt man bara ¨å gled runt på nätet liksom. Usch va irriterande.
När jag kommer hem ikväll så MÅSTE jag verkligen göra läxor. Ska lämna in ett vin paket imorrn, som innebär att ja ska välja ut passande viner till den aktuella menyn. usch, verkligen tråkiga läxor man får.
Dessutom har ja typ 3 engelska uppgifter, en psykologiuppgift å säkert massa annat åxå som ja inte har koll på:P
Fan ja snackar nonsens nu, men är bara så uttråkad. Vill göra annat än att bara va i skolan lr tänka på skolan dygnet runt. Har verkligen ingen fritid typ. Jo på måndagar å helgerna:(
ne nu ska ja lyssna på va läraren snackar om, så ja fattar vad ja ska göra för uppgift:P
besiitoos

trötta lata jag

blev inget pluggande idag, måste skärpa till mej. Men ja har faktiskt en bra orsak till att de inte blev nåt pluggande! jag var trött:P har legat å sovit i typ 4 timmar nu på dagen/kvällen. Ja va helt slut. Men nu känner jag mej uppvilad.
ska snart ner till videobutiken och möta cami och sara, snacka lite, ta en cigg:)
OCH, jag måste verkligen städa mitt rum nu. De e två saker jag alltid skjuter upp, städning å läxor. De e verkligen tråååkigt. Men städning e iaf roligare än att plugga. Usch va ja hatar att plugga. ne nu ska ja inte va så negativ.
måste kila ner å möta mina vänner nu:)
besoos

school

kom precis hem från skolan. Den va som vanligt, men lite tråkigare. Fick iaf VG på ett svenska prov:D känner mej skitduktig jämfört me hur dåliga betyg ja hade förut.
iaf så ska ja plugag lite nu, å vila lite. Är ganska så trött. Har inte återhämtat mej från i fredags känns de som:P
besoos


these boots are made for walking

På bilden så ser de ut som om de lila bootsen är cowboyboots typ haha, men dom sitter faktiskt jättesnyggt, tkr jag:D

:D

Har inte gjort nåra läxor än, svårt att sätta sej med alla böcker å papper på en söndag å försöka få nåt gjort:P
Mamma hade tydligen vart ute på shoppingtur i veckan å hittat massa fina skor å stövlar lr va de heter:P
så ja fick ett par svarta "stövlar" från topshop. skitfina tkr jag. Dom blir bra att använda nu när de börjar bli kallt ute. Har även fått ett par typ mörklila "stövlar" av syrran från topshop, som ja åxå tkr e jättefina. så ja tackar å tar emot:D
tänkte städa mitt rum lite nu, så kanske ja känner mej mer inspirerad av att plugga:P
besitoos

segoo

Idag e ja lika seg som igår, fattar inte varför. iaf så åkte ja å cami till söder å kolal runt lite. ja köpte nya underkläder:) sen gick vi till mcdonalds å käkade lite. När ja kom hem så gick ja å sola en kvart, de va skitskönt verkligen. Nu måste ja höra lite läxor, uuusch, men måste ju göras. Sen blir de nog en liten promenad med cami.
besoos

partypingla å latmask:)

Nu har ja blivit lite piggare efter att ha tagit de lugnt hela dagen å kvällen. Men är lite småförkyld å har ont i halsen från igår. De va ju så sjukt kallt igår,tkr jag,och ja hade tagit på mej för lite kläder. Så de e väl mitt eget fel att ja blev lite sjuk nu.
jag käkade iaf pizza med sara å niclas i skarpnäck. jag var inte alls hungrig eller sugen på pizza, men va ju tvungen att få i mig nåt. Efter de drog ja hem å sov nåra timmar. Bestämde me cami att köpa lite godis(ja som skulle äta nyttigt) i videobutiken, men somna igen så cami kom upp till mej å väckte mej:P
iaf så har vi bara legat i sängen å chillat hemma hos mej. Kolla på nån film på kanal 3, swordfish,me john travolta. Den va faktiskt ganska bra.
ja juste, igår festade jag med R å hans polare. Hade en askul kväll, men kom inte hem förrän i morse vid halv 9 tiden:S.
Hade väl velat komma hem ganska så mkt tidigare, men kändes så tråkigt att bara åka hem å sova så ja festade vidare som sagt:)
jaja nu ska ja städa upp mitt rum lite, å sen sova ännu mer:D
besoos

tired

Är helt totalt slut från festandet igår. pallar inte skriva allt i detalj just nu. ska vila:)
besoos

skitäckelskola

Jag är irriterad å trött, för skolan tar upp hela mitt liv just nu, ingen fucking fritid. ska sova nu
besoos

lugn kväll

Igår blev ja hemma från skolan, hade hon i halsen å kände att ja började bli sjuk. Känner samma sak idag med, men måste till skolan ändå. igår va ja mest hemma å tog de lugnt. Ja¨å cami (som åxå va sjuk) gick en kort promenad för att röra på oss lite. Sen tog ja en dusch å satte på mej sköna kläder. Mötte heidi och sara vid ica för att köpa nåt gott. Så drog vi upp till mej å spelade pokare:) vi kom iaf fram till att sara förlorade å att ja å heidi vann:P
Sen drog sara hemåt, och jag å heidi va kvar hos mej å kollade på tv och så. Jo juste jag färgade heidis hår ljusare, och så klippte ja en liten lugg å så noppade ja hennes ögonbryn. Så vi hade en liten skönhetssalong här igår kväll:P
Vi la oss i sängen å kollade på tv, men somnade ganska snabbt, iaf jag.
Imorse vaknade ja halv 9 av att heidis alarm ringer, men hon vaknar inte å ja fatttar inte hur man stänger av alarmet så ja stänger av mobilen ist haha. men de hjälpte ju inte, alarmet ringde igen sen. Men då vaknade hon så stängdes alarmaet av. Ne nu måste jag hoppa in i duchen och pallra mej i väg till min ääääälskade skola, NOT! ucsh va ja verkligen inte vill gå till skolan,men men, måste göras.
besitoos


=)


en kväll på söder med heidi

igår va ja som sagt i skolan. De blev tjaffs mellan mej å en patetisk tjej: helt onödigt tjaffs å helt onödigt att berätta mer om det.
Vid halv 6 slutade jag och åkte då hem. Käkade 2 mackor å pluggade lite. Sen ville cami ut på promenad en stund så vi tog en liten runda. Ja å heidi hade bestämt oss för att sätta oss på söder nånstans å bara chilla. så 20 över 8 åkte vi in mot stan. I skärmarbrink stannade tåget i typ 20 min för dom skulle ha nån poliskontroll,så då tog en halvfull snubbe chansen att berätta om sin religion som handlade om att man skulle skratta hela tiden, skum snubbe haha.
Iaf när vi kom fram til rätt station så gick vi in på ett ställe som vi egentligen inte vill gå in på:P bara för att resten av ställen på söder har 20-årsgräns. Iaf så hade vi bestämt oss innan för att bara dricka typ 3-4 öl. Men den gränsen kunde vi inte hålla:P de slutade med att vi gick upp å sjöng karaoke haha. fyfan, att sjunga e inte min grej precis. Men de blev iaf 2 låtar, Stand by me(Ben E King) och Buffalo Soldier(bob marley). Stand by me låten sjöng ja med i bra, för den texten kan ja utantill typ. Men buffalo soldier kunde ja inte så bra:P å karaokesnubben hade sagt till mej att heidi skulle sjunga högre, för de va bara jag som hördes. Så när vi sjöng buffalo soldier så va de bara ja som hördes mummla typ:P
jaja, en kul kväll hade vi iaf. vi tog tunnelbanan hem till gullmars. Där skulle vi få vänta 4 min tills vår tunnelbana skulle koma. Å heidi ville upp till grillen å gå på toa så vi skyndade oss. Men när vi kom ner så va de inget tåg där. Jag frågade städaren om tåget redan hade gått, å då hade de gått för typ 3 min sen. Haha snacka om sega vi va.
Vi kom iaf med en buss, så vi va hemma på 5-10 min ändå.
jaja nu orkar ja inte skriva mer om kvällen.
Ska snart börja göra mej iordning till skolan som börjar om typ 1 timme.
besooos


school

Sitter nu i skolan på datalektion. Sitter och gör matsedlar, roligt värre hehe.
Ska va i skolan i 9 timmar idag, kmr va helt slut sen. Åååh pallar inte me skolan:P ja e röksugen som fan åxå. å hungrig. den här dan kmr ja vara en surig gnällspik känner jag på mej:)
Jag gjorde iaf en jättefin meny, typ den snyggaste av allas:P
ne nu skriver jag bara massa ointressant för jag är uttråkad. Ska inte trötta ut er med mitt babbel. Skriver när ja har nåt intressant att skriva istället:)

trött å hungrig

äntligen hemma. Var ju som sagt på fråga olle inspelning. De va kul, roliga skämt å så. Sen när de va slut så skulle de ha en till inspelning å de fattades typ publok, så ja å cami stannade kvar å va med på en till inspelning:P
ja e heeelt slut nu iaf, ska ta nåt å äta å sen invänta kvällens sex n the city:)
besitoos


cansaaado

KOm precis hem från skolan. Är helt slut. Sov typ 3 timmar inatt å hade prov på svenskalektionen idag. Usch inge kul skoldag. Men fick vg+ på en svenska uppsats å psykologiprov!:D stolt över mej själv faktiskt:P
Nu ska ja ta nåt att äta, för vid kvart i 5 ska ja va i stan på fråga olle inspelning:P ska dit med cami,heidi, malin å robbine. Kmr nog bli kul.
nu kurrar magen för mkt, ska ta en macka:)
besoos

yo, mi papa y cami:D


Jag å Barbara dansar haha


Pelle manuell å ja :P


Helgen

nu har ja vaknat å märker att jag börjar bli sjuk,
Iaf i fredags va ja först i skolan. Hade psykologiprov som gick ganska bra tkr jag. Fick tillbaka en "uppsats" som ja fick vg på:D
Efter skolan mötte jag cami vid tunnelbanan så åkte vi till min pappa. Vi hjälpte till att fixa maten inför ´hans fördelsedagstest. De slutade med att vi hade hackat lök i typ 2 timmar haha.
sen åkte vi hemåt å mötte heidi. Ja å heidi drog hem till mej å fixade oss. Vi skulle möte R å hans polare på söder å vi hade inte så mkt tid på oss att fixa oss så vi fick stressa lite. Iaf så kom vi iväg å mötte dom på söder. De va jag å heidi med typ 10 killar haha.kändes inte som om vi passade inte där riktigt. Men dom va skittrevliga allihopa så d kändes bra sen. Vi tog iaf tuben å drog till väääärldens skönaste ställe. De va bästa kvällen nånsin. Ja å Heidi hade verkligen as as as kul, cant tell you more:P
När vi skulle hemåt så vare en snubbe som typ satt vid oss å snackade massa. Han hoppade av samma station som oss å de första han gör när han kommer ut från spärrarna är att gå fram till poliserna som står där å frågar vart ligger tunnelbanan. haha asså de va den dummaste fråga han kunde sagt. Poliserna svarade att han kom ju precis från tunnelbanan, å snubben  ba -va? gör jag?. ja å heidi dog av garv haha. iag så la vi oss vid 4 tror jag.
Igår, lördag vaknade ja å heidi inte förrän typ halv 4. Vi va fortf helt sega men vi gick ner till pizzerian där heidis polare satt. Så vi chilla med dom en stund. Sen va ja tvungen att hoppa in i duschen å skynda mej för ja å cami skulle iväg till pappas fest. Så vid 17 tiden åker vi iväg mot han. När vi kmr fram så har de redan kommit ganska mkt folk. Jag orkade inte hälsa på alla då, så ja å cami hjälpte till med maten å så.
Iaf så hade ja de jättemysigt å kul på festen. Kändes verkligen kul att träffa alla igen, min "låtsasmamma" som ja hade i typ 10 år. Har hur mkt toliga foton som helst därifrån. Men sen blev de lite tjaffs mellan nåra brudar som snacka skit om oss på spanska typ. Dom trodde inte ja fatta men ja sa tillbaka saker så dom fatta att ja hörde va dom snacka om. Fett skönt att de blev avslöjade:P
Iaf så va vi kvar där tills halv 1, då vi alla va lite sega. Mötte heidi å hennes polare när vi kom hem. Vi chilla lite men sen drog ja å heidi upp till mej å sov.
sååå nu orkar ja inte skriva nåt mer hehe. jo att ja cami å heidi ska ut på promenad snart.
besooos

:)

kom precis hem, har inte hunnit uppdatera bloggen, ill do it tomorrow:) besoos y buenas noches:P

daddy

Har vart hos ppa nu sen havl 5, har hjälpt till att fixa mat tills imorrn då hans fest är. Har suttit å hackat lök så nu luktar man inte spec fräsht om händerna:P
ska hemåt med cami snart, rättare sagt om 10 min, Va ba tvungen att prova hans bärbara data, äälskar bärbara:P
besoos


finally home

Äääntilgen hemma. Slutade halv 10 idag med. Serverade bara ett bord med 2 pers. Helt ok. Ska fixa nåt att käka snart, huungrig.
Kanske ska träffa heidi en stund ikv. Men först å främst måste hon ta sej från tyresö, så de kmr ju ta ett tag.
Ska hoppa i duschen/badet snart, vila mina ben. hade inte så mkt att säga idag, har inte haft nån fritid idag liksom
besoos

skola

Kom nyligen hem från skolan, usch vilket jäkla schema asså.
Iaf så vakna ja vid 12 idag, så ja duschade länge å chillade. Gjorde lite havregrynsgröt, som faktiskt är gott:)
vid 14 tiden vandrade jag iväg mot skolan. De är ändå typ 2,5 km dit, så lite motion fick jag.
Cami å chamo kom å åt på restaurangen, så då va kvällen lite roligare. Men ha ont i benen nu, lr ja e trött i benen.
ska lägga mej i badet en stund, känns mkt bättre i benen då.Hoppas sex n the city är ikv igen:D
ne nu ska ja hoppa i badet.
besoos

nyttiga jag =D

Nu har ja precis käkat, kycklingsallad med nyttigt bröd å funlight:) ja ska lyckas gå ner nåra kilo, i hope:P
Jag å cami promenerade iaf en timme, sen gjorde vi träningsdvdngrejen. så nu tänkte ja lägga mej i badet å lösa lite korsord. Kanske plugga på de 15 kapitel i psykologi som ja har prov i på fredag:S
OCH, så måste jag verkligen städa mitt rum nu, för de ligger saker överallt. Ett riktigt tonårsrum:P
Imorrn fyller pappsen år, så då måste ja ringa å gratta. På lördag ska han ha en stor fest med typ 70 pers, så då ska ja hjälpa till å laga maten å göra massa tårtor. Ingen kan motstå mina tårtor:P
ne som sagt, ska bada, städa å kolla sex and the city om de går ikv. Looove it
besoos

seg dag

Idag åkte jag ända ut till Brostugan, Ekerö, där vi skulle ha friluftsdag med skolan. Ja kom vid halv 10 dit. Då var ja typ den enda 3-dje klassaren där så ja gick runt å leta efter nån man kände igen. Då hitta ja nåra st iaf. Så från halv 10 till halv 12 gjorde vi precis ingenting. Vi satt i skogen å snaka å rökte haha:p
sen fick vi af gå hem, så då skulle ja åka 40 min tillbaka igen. Mötte Don på tunnelbanan å snacka lite snabbt med han. När ja kom hem så kolla ja lite på tv, sen slockna ja å vaknade inte förrän för typ 30 min sen. Va helt slut från ja vet inte vad:P
Nu har ja ätit 2 nyttiga mackor så man orkar ut på promenad med cami, å sen träningspasset på dvd:n haha.
ne nu ska ja byta om till mjukis å sköna kläder.
besoos

tadaaa!:P


ghettostyle in da forest haha


training

ja e helt slut nu. Jag å cami har vart ute å vandrat i skogen i 1 & en halv timme. när vi sen kom hem till mej så satte vi på en träningsdvd som man kollar på tv å följer efter vad dom på videon gör. å de höll på i typ en halvtimme. Å ja som inte tränat på nåra månader blev helt slut haha. så nu ska ja lägga mej i badet å skrubba mej ren:)
imorrn ere friluftsdag me skolan så då ska ja spela brännboll. senare på dagen ska ja å cami promenera å träna igen.
Beach 09 ere som gäller!!:P
besoos

monday

Idag va ja i skolan som vanligt. Hade faktiskt roliga lektioner. Fast en av mina lärare typ ragga på mej:S, om de händer igen så säger ja till rektorn:P
iaf så drog ja hem efter skolan å vilade lite. Sen åkte ja in till medis å mötte cami där. Ja hade bestämt mej för att klippa mej idag, så gick till frisersalongen jag varit på några gånger innan. frisörer är värsta fobin för mej, hatar att klippa mitt hår, men de måste göras. Så frisören klippte av lite mer än en decimeter:'( å en liten lugg:) blev ganska nöjd även fast han klippte av massa hår.
Sen drog vi hem å ja gick hem å stekte kyckling å gjorde sallad. Ska försöka käka nyttigt nu en tid för att se om man loosar lite kilon.
Nu ska jag å cami ut på promenad, göra av me lite kalorier:D
besooos

RSS 2.0